slide-0-thumb

Werkplaats

C&J Bedrijfsauto's en onderdelen is een full-service autobedrijf. Uw voertuig is van harte welkom in onze complete, moderne werkplaats, waar plaats is voor elk merk en type auto, bedrijfswagen of camper.

Voor alles wat met onderhoud of reparatie van uw voertuig te maken heeft, bent u hier aan het juiste adres. Door onze vakkundige monteurs wordt altijd op een zorgvuldige manier gewerkt en gebruik gemaakt van professionele en moderne apparatuur. Uiteraard werken wij standaard vanuit de hoogste kwaliteits-eisen.

Reparaties worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk.

Kennis

Bij C&J Bedrijfsauto's en onderdelen werken gemotiveerde en vakbekwame monteurs. Door middel van bijscholingscursussen blijven we op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen.

Blijf mobiel

Heeft u een afspraak bij ons voor APK, onderhoud of een kleine reparatie en heeft u verder geen afspraken of verplichtingen? Terwijl de monteurs uw auto onderhouden en de wachttijd zo kort mogelijk proberen te houden kunt u verblijven in onze gastvrije en comfortabele wachtruimte waar u kunt wachten en eventueel werken.  De koffie staat altijd voor u klaar en u kunt gebruik maken van onze Free Wifi.

Leenauto

Wij van C&J Bedrijfsauto's en onderdelen snappen dat uw tijd kostbaar is. Altijd proberen wij uw (bedrijfs)auto zo spoedig mogelijk te repareren. Soms is het echter lastig om de auto te missen. Voor onze klanten stellen wij onze leenauto of bedrijfsauto ter beschikking voor slechts €15.-.